Vega logo

Vega


Već dugi niz godina Vega je prepoznata kao vodeća kompanija za liftovsku opremu zahvaljujući svom istraživanju u pogledu inovacija i dizajnu. Vegini proizvodi se temelje na jednom od najvećih i najnaprednijih odeljenja tehničkog inžinjeringa u Evropi.

Detalji

Montanari Giulio & C logo

Montanari Giulio & C


Zahvaljujući više od 40 godina ozbiljne, marljive i strastvene posvećenosti, u potrazi za najkvalitetnijim proizvodima i najefikasnijom uslugom, Montanari Giulio & C vodeći je svetski proizvođač reduktorskih i bezreduktorskih mašina, kao i komponenti za liftove.

Detalji

Nergiz Cable logo

Nergiz Cable


Poslednjih 15 godina kompanija je specijalizovana za proizvodnju ravnih kablova niskog i srednjeg napona za liftovsku upotrebu. Njihovi kablovi poseduju Saso, Rohs, Gostr, ISO 9001, CE sertifikate, proizvedeni su i testirani u skladu sa normom EN-50214.

Detalji

Microsistemi logo

Microsistemi


Više od 20 godina Microsistemi proizvode elektronske i optoelektronske uređaje za: liftove, automatska vrata, pokretne stepenice i druge uređaje.Njihovu delatnost karakteriše velika pažnja usmerena na klijenta i njihove probleme.

Detalji

Gefran logo

Gefran


Sa više od pedeset godna iskustva u ovoj oblasti, Gefran je jedan od vodećih svetskih proizvođača komponenti i sistema upravljanja. Gefran je dugoročno orjentisan na zadovoljavanje potreba klijenata i na stalna ulaganja u istraživanje i razvoj.

Detalji

SP Electric


SP Electric pod svojim brendom prodaje raznovrstnu opremu za niski napon: automatske osigurače, motorne zaštitne sklopke, tastere, grebenaste prekidače, releje i mikro PLC-ove. Iz njihove ponude izdvajamo Fuji kontaktore i bimetale.

Detalji